RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Скандал з одеським військкомом Борисовим: в ЗСУ озвучили результати службового розслідування

Начальник Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євген Борисов, підозрюваний у корупції, виїжджав наприкінці грудня 2022 року до Іспанії на законних підставах і вже повернувся до своїх обов'язків.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на коментар керівниці об'єднаного прес-центру оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк.

Читайте також: Елітні авто та вілла на узбережжі: чим володіє в Іспанії родина одеського військкома

"Наразі було встановлено, що його виїзд за кордон на той момент був абсолютно санкціонований та дозволений. Тобто, порушень не було виявлено. Інші звинувачення, підозри тощо розслідують правоохоронні органи, діяльність яких ми коментувати не можемо", - сказала Гуменюк. .

Вона наголосила, що Борисов "виїжджав на лікування, як свідчать результати службового розслідування", надавши всі необхідні документи. Також, Гуменюк додала, що Борисов продовжує виконувати свої обов'язки, оскільки службове розслідування не знайшло підстав для усунення його з посади.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що начальник Одеського обласного ТЦК та СП Євген Борисов під фальшивим ім'ям придбав віллу на іспанському курорті Марбелья вартістю близько 4 мільйонів євро.

Вас також може зацікавити:

Військкоми – на фронт: що стало останньою краплею для Зеленського

Скандали та корупція: чим закінчиться "землетрус" на Печерських пагорбах

Нюанси оформлення "білого квитка": чи звільняє він від призову до армії