RU  UA

Росіяни бояться кожного шурхоту: що відбувається на лівобережжі Херсонщини

Після того, як українські військові почали наступ на кількох напрямках, російські окупанти на Лівому березі Дніпра в Херсонській області почали панікувати та боятися якихось активних дій ЗСУ.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів командир підрозділу "Стугна" Дмитро Лінько.

Читайте також: Окупанти вдарили по рятувальниках у Херсоні: кадри не для людей зі слабкими нервами

"Окупантам тривожно на лівому березі в Херсонській області. Рішення щодо знищення Каховської ГЕС росіяни приймали в паніці, думаючи, що це зупинить просування ЗСУ, але це не так ", - сказав Лінько.

За його словами, у цій ситуації важливо, що паніка у росіян досягла вже такого рівня, то будь-який шурхіт, будь-яка вилазка наших ДРГ на лівий берег уже сприймається як масштабний наступ Сил оборони, а пабліки окупантів просто завалені панічними повідомленнями від їхніх "воєнкорів", що ЗСУ вже активно йдуть лівим берегом.

"Ми на Херсонщині нав'язали ворогу свою ініціативу, що визнають і самі російські "військори". Є просування на певних напрямках. Найважче пробитися через першу лінію оборони окупантів, яку вони зводили близько року. Там не тільки фортифікаційні споруди, а й особливо мінні поля. Якщо ми зможемо все це "посунути", то подальше просування буде вже легшим", - наголосив Лінько.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Росія відхилила запит ООН про відвідування тимчасово окупованої території Херсонської області, яка постраждала від руйнування Каховської дамби.

Вас також може зацікавити:

Росія завдала масованого удару по Херсону: багато поранених, у тому числі діти

Це війна, тут прилітає: два дні з життя рятувальників у Херсонській області

В Херсоні "бариги" побили відомого волонтера: відео нападу