RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У передмісті Бердянська в окупантів багато "200-х" та "300-х": заява ЗСУ про удар та фото з супутника

В результаті ранкового ракетного удару було знищено штаб і склад ПММ ЗС РФ на аеродромі в Бердянську. Також в окупантів багато вбитих і поранених військовослужбовців.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Читайте також: Підлітків застрелили російські снайпери: з'явилися трагічні деталі загибелі патріотів у Бердянську

"В результаті успішного удару Сил оборони вранці 30 червня вражено штаб і склад ПММ окупантів у передмісті тимчасово окупованого Бердянська", - йдеться у повідомленні.

Кримськотатарський партизанський рух "АТЕШ" підтверджує точне влучання по штабу окупантів. Повідомляється про велику кількість вбитих та поранених росіян.

"Від агента руху "АТЕШ" в армії Росії. У Бердянську влучили куди треба, є багато 200 і 300. З цього дня переходимо на напівцивілку", - йдеться у повідомленні.

Більше того, в деяких пабліках стверджується, що за два дні до удару на аеродромі в Бердянську було розміщено багато техніки та авіації російських окупантів.

"За 2 дні до ракетного удару в аеропорту Бердянська було багато ворожої техніки та авіації. На нещодавніх супутникових знімках окупованого Росією аеропорту Бердянська помітно більше десятка російських військових вертольотів та свіжі сліди транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у тимчасово окупованому Маріуполі російські військові на вантажівці наїхали на цивільний легковий автомобіль, є жертви.

Вас також може зацікавити:

У Бердянськ все частіше навідується "бавовна": стало відомо про результати ударів ЗСУ

"Крим, ти спиш?" Що означає удар по Чонгарському мосту

"Бавовна" на Чонгарі: з'явилися перші відео з наслідками ударів по двох мостах