RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Атакували з моря і з повітря: з’явилося вражаюче відео "бавовни" в Севастополі

У міноборони РФ підтвердили масовану атаку БПЛА окупованого Севастополя 16 липня нібито сімома безпілотниками та двома безекіпажними катерами напівзавантаженого типу.

Про це повідомило міноборони Росії на офіційному каналі у Telegram.

Читайте також: Коли ППО на всіх не вистачає: окупанти заявили, що севастополець збив дрон ціпком

"Сьогодні вранці припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку сімома безпілотними літальними апаратами і двома безекіпажними катерами напівзавантаженого типу по об'єктах на території півострова Крим в районі міста Севастополь", - йдеться у повідомленні.

Як стверджує оборонне відомство країни-агресора, російські сили ППО збили над Чорним морем два "українські безпілотники" нібито на великій відстані від берега, а також п'ять БПЛА подавлено засобами РЕБ.

"Також у північній частині Чорного моря було виявлено та знищено вогнем зі штатного озброєння катерів охорони водного району два безекіпажні катери ЗСУ", - додали у Шойгу.

Водночас окупанти заявили, що руйнувань та постраждалих внаслідок атаки не зафіксовано. А в мережі тим часом з'явилося феєричне відео роботи ворожої ППО.

Нагадаємо, 22 червня у тимчасово окупованому Криму було завдано удару по Чонгарському мосту, що сполучає півострів з материковою Україною.

  • Вас може зацікавити:

"Мене ніхто не зупинить": Залужний висловився про удари по Росії та деокупацію Криму

Далі – каміння з неба: біля Кримського мосту пронісся потужний смерч

Готуються до боїв за півострів? Окупанти активізувалися у Криму