RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Четверта ніч під обстрілами: фото наслідків і нові подробиці ударів росіян по Одещині

Російські окупаційні війська четверту ніч поспіль обстрілюють Одеську область, руйнуючи зернові термінали, портову інфраструктуру та агропідприємства регіону. У ніч, на 21 липня, окупанти обстріляли ракетами "Калібр" місцеве агропідприємство, поранено двох людей.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Окупанти обстріляли китайське консульство в Одесі: у Пекіні виступили із заявою

"Росіяни атакували Одещину крилатими ракетами типу "Калібр" з акваторії Чорного моря. Намагаючись обійти систему протиповітряної оборони, ворог спрямовував ракети на мінімальній висоті, використовуючи особливості ландшафту", - написав голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Він додав, що після трьох ночей поспіль ракетно-дронового терору портової інфраструктури ворог переключився на аграрні підприємства регіону.

"Дві ракети влучили в зерносховища одного з сільськогосподарських підприємств. Спалахнула пожежа і вже під час боротьби з вогнем пролунала повторна тривога. Ще одна ракета потрапила в те ж підприємство, пошкодивши сільськогосподарську та рятувальну техніку. Пожежу на площі понад 200 кв. м було оперативно ліквідовано. Ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю", - зазначив Кіпер.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко показав фото наслідків обстрілу на Одещині.

"Одещина. 4 ніч поспіль під ворожими обстрілами. Сьогодні росіяни знищили техніку ДСНС, за допомогою якої буквально ще вчора рятували цивільних. Техніку замінимо. Головне, що люди під час обстрілу не постраждали", - написав Клименко.

Також з'явилися фотографії наслідків влучення російських ракет по агропідприємству на Одещині. Повідомляється про двох поранених співробітників.

"Наслідки влучання двох ракет в агропідприємство на Одещині. Поранення отримали два співробітники підприємства", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що росіяни вдарили ракетами по базах відпочинку в Коблево.

Вас також може зацікавити:

Нічний ракетний удар по Одесі: з'явилося відео з патрульних бодікамер

Окупанти застосували нову тактику під час наймасовішої атаки по Одесі: в ОК "Південь" розкрили деталі

Бити по китайських і турецьких судах Путін не буде: експерт пояснив план нічної атаки РФ