RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ворог вночі атакував Україну "шахедами": фото наслідків удару на Харківщині

У ніч на суботу, 12 серпня, російські окупанти вкотре атакували Україну дронами-камікадзе типу "Шахед". Трьох із п'яти іранських безпілотників було знищено силами ППО, але на Харківщині є жертви та руйнування.

Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також: Уламок ракети вдарив у спину: з'явилися подробиці про жертву удару РФ у Запоріжжі, фото

"Вночі 12 серпня 2023 року противник атакував з південно-східного напрямку п'ятьма ударними БпЛА Shahed-136/131. Три "шахеди" знищені протиповітряною обороною в межах Запорізької області", - йдеться у повідомленні.

У МВС України додали, що вранці, 12 серпня, окупанти обстріляли Куп'янськ-Вузловий у Харківській області, є жертви та руйнування.

"Харківщина. Зранку росіяни обстріляли смт Куп'янськ-Вузловий. Пошкоджений житловий будинок. Загинула 73-річна жінка, яка знаходилась на вулиці поблизу свого дому. Також під вогнем ворога впродовж доби перебували: Куп'янськ, Петропавлівка, Новоосинове, Стрілеча, Вовчанські Хутори, Чернещина та інші населені пункти. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди”, - зазначили у МВС.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, згідно з заявою місцевої влади, у Запоріжжі жертв могло бути більше, якби люди проігнорували сигнал повітряної тривоги.

Вас також може зацікавити:

Юні співачки збирали гроші на ЗСУ: російська ракета вбила двох дівчат у Запоріжжі, відео

Число жертв у Запоріжжі зросло: нові подробиці удару

Росія вдарила по житловому кварталу Запоріжжя: фото, відео та останні дані про загиблих