RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Росії не дає спокою українське зерно: стали відомі наслідки нічної атаки "шахедів", фото

Внаслідок нічної атаки росіян ударними БпЛА, в одному з українських портів на Дунаї зруйновано складські приміщення та зерносховища.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Обстріл Львова: з'явилося відео, зняте відразу після удару

"Російські терористи двічі за цю ніч атакували Одещину ударними безпілотниками Основна ціль - портова та зернова інфраструктура на півдні області", - повідомив голова Одеської ОВ Олег Кіпер.

Він наголосив, що внаслідок ворожих влучань по одному з портів на Дунаї постраждали складські приміщення та зерносховища. Пожежі, що виникли, оперативно ліквідовані співробітниками ДСНС.

"Вдячний усім, хто сьогодні вночі, прислухаючись до попереджень про небезпеку, спускався до укриттів та перебував у безпечних місцях. Як бачите, це дуже важливо, тому що загиблих та постраждалих, на щастя, немає", - додав Кіпер.

У Силах оборони півдня України повідомили, що вночі окупанти атакували південні регіони України кількома хвилями ударних безпілотників.

"Спочатку ворог направив удар на Миколаївщину, де сили протиповітряної оборони відпрацювали відмінно - всі дрони були знищені", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згодом двома потужними хвилями атакував південь Одеської області. Силами протиповітряної оборони знищено 13 дронів типу Shahed-136.

"Продовжуючи портово-зерновий терор, ворог влучив по території одного з портів, зруйнувавши ангари із зерном та сільськогосподарську техніку. Пожежі, що виникли, оперативно ліквідовані. Інформація про постраждалих не надходила", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Росія завдала надпотужного ракетного удару на заході України.

Вас також може зацікавити:

Місто на Черкащині залишилося без води після нічної атаки РФ: що відомо

Атакує "Морський малюк": CNN показало відео удару українського дрона по Кримському мосту

Ціллю росіян був центр міста: у мережі показали наслідки атаки РФ по Одесі