RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Росія в День Незалежності обстріляла Дніпро: є постраждалі, фото

У ніч на четвер, 24 серпня, коли Україна відзначає найбільше державне свято - День Незалежності, російські терористи завдали ударів по Дніпру. В місті є прильот, постраждали люди.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Читайте також: В Криму потужна "бавовна": знищено російський комплекс "Тріумф", фото і відео

Про загрозу ракетної небезпеки містян порпередили в Повітряних силах ЗСУ і повідомили, що працює протиповітряна оборона. Однак не всі ворожі цілі вдалося збити, в місті є прильот.

"Дніпро. Прильот. Є постраждалі. Вся інформація згодом. Нічого не публікуємо в соцмережах! Всі служби працюють", - написав у своєму Telegram-каналі Лисак.

Жителі Дніпра писали в соцмережах про серію потужних вибухів, а в місцевих пабліках повідомили, що після вибуху в місті розпочалася пожежа.


Згодом стало відомо, що ворог вдарив по Дніпру ракетами, одну з них збили захисники з Повітряного командування "Схід". За інформацією ОВА, руйнувань зазнав транспортний об'єкт.

"Постраждали 7 людей – троє чоловіків та четверо жінок, від 32 до 55 років. Здебільшого у них рвані рани та осколкові поранення. Шістьох госпіталізували в стані середньої тяжкості", - йдеться в новому повідомленні.

Також пошкоджено близько десяти об'єктів - банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля, понівечено 15 кіосків.

"Руйнувань зазнали два житлові будинки, 3 автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони", - додали в ОВА і показали фото наслідків удару РФ.

Раніше ми писали про те, що РФ завдала авіаударів по Херсону, скинувши дві керовані авіабомби на дитсадок та житлові будинки.

Вас також може зацікавити:

Падіння чорного "Вагнера": що відбудеться після відправки Пригожина на концерт до Кобзона

ГУР готувало операцію 6 місяців: фото і нові подробиці про російський вертоліт МІ-8

"Чий тут ніс стирчить?": з'явилося фото знищеного літака на аеродромі "Сольци"