RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Росія запустила по Україні ракети: лунали вибухи, в Києві є загиблі

У середу, 30 вересня вночі, РФ здійснила масовану, комбіновану атаку Києва з використанням безпілотників та ракет. Через падіння уламків ракет загинуло дві людини.

Про це повідомляє прес-служба КМВА.

Читайте також: Окупанти у пастці? Маляр розповіла про поточну ситуацію в Бахмуті

Повідомляється, що рашисти застосували ударні БпЛА (попередньо, баражуючі боєприпаси "Shahed"), далі - "Калібри" та Х-101/555.

"Кілька груп дронів прямували на Київ з різних напрямків. Невдовзі на столицю полетіли ракети, запущені із бортів стратегічної авіації Ту-95мс. Загалом, силами і засобами протиповітряної оборони було знищено понад 20 ворожих цілей", - зазначили в прес-службі.

Через падіння уламків в кількох столичних районах загинули люди. Так, в Шевченківському районі Києва, на території підприємства шматки рашистських ракет вбили двох людей, ще одна жінка отримала ушкодження. Внаслідок падіння решток ракет виникли руйнування і пожежі.

В Шевченківському та Дарницькому районах уламки впали на території нежитлової забудови - торгівельне приміщення, адмінбудівлю та на відкриту місцевість.

В Київській ОВА також повідомили про те, що ворог атакував один з об'єктів інфраструктури області дронами-камікадзе. Через падіння уламків збитого безпілотника виникла пожежа. Жертв та постраждалих немає.

Атаці на Київ передувала атака БПЛА Пскова, після атаки на українську столицю атак зазнали Брянська, Орловська, Тульська, Московська, Калузька області та Севастополь.



Раніше ми розповідали про вибухи на аеродромі Пскова.

Вас також може зацікавити:

Знову палять не там? У Москві спалахнула пожежа біля трьох вокзалів, кадри

У Курську було неспокійно: окупанти поскаржилися на атаку БПЛА, відео

Окупантів у Криму вночі атакувала "зграя" дронів: що відомо