RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Назавжди 25: загинув командир "Чорних запорожців" Сергій Іконніков

Під час російського штурму на фронті в Україні загинув командир підрозділу 72 ОМБр "Чорні Запорожці" Сергій Іконніков загинув у день свого 25-річчя.

Про це повідомила пресслужба "Європейської Солідарності".

Читайте також: В зоні бойових дій помер легендарний "кіборг" ДАПу, який очолював батальйон тероборони: фото

Він загинув на Вугледарському напрямку 13 жовтня. В останній своїй публікації у Facebook Іконніков розмістив фото величезної вирви від ворожого снаряду та зазначив, що йому зовсім не до свят, адже тривають тяжкі бої.

"День, який мав би бути особливим, але в той самий час став найскладнішим днем за останні місяці. В такій ситуації абсолютно не до свого 25-річчя, оскільки пі***и лізуть і лізуть. Полегшення лиш від того, що навіть такої воронки не вистачить, аби всі їхні тіла останніх днів закидати. Ми зі свого боку тримаємось. Надзвичайно складно, але тримаємось", - написав він.

Фото: facebook.com/SerhiyIkonnikov

Його друзі на сторінці "Солідарної Молоді" розповіли про досягнення Іконнікова. Він був активістом "Європейської Солідарності", помічником депутата Київради та наймолодшим командира підрозділу 72 ОМБр.

"Магістр права, відстоював країну на вулицях, а після 2020 захищав її і в урядових стінах. Вже 24 лютого 2022 все змінилося - взяв до рук зброю. Спершу - 206 батальйон, Київщина. Пізніше - навчання. Далі Схід. Штурм за штурмом. Поранення за пораненням. Але завжди повертався в стрій. Нагороди та відзнаки за героїчну службу", - йдеться у повідомленні.

Фото: facebook.com/SerhiyIkonnikov

Фото: facebook.com/SolidarnaMolod

Фото: facebook.com/SolidarnaMolod

Нагадаємо, 1 вересня у Харкові у віці 44 років помер актор, волонтер та колишній учасник гурту "Оркестр Че" Михайло Кабанов.

  • Вас може зацікавити:

Боявся йти на війну: Анна Сагайдачна показала рідного дядька, який загинув на фронті

Музикант і активіст Андрій Чепіль загинув на фронті: він воював на Запорізькому напрямку

Повернувся з війни до сім’ї: фото і подробиці про екс-військового, загиблого при ударі по Львову