RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Мав "втомлений" вигляд: у Дніпрі затримали бійця ЗСУ, фото і відео

У Дніпрі поліцейські затримали білоруського добровольця Андрія Безсмертного через стомлений вигляд. Він повертався з побратимами зі східного фронту, коли їх зупинив патруль за підозрою у вживанні алкоголю чи наркотиків. Після обшуку авто, військовослужбовця ЗСУ затримали.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: У Харкові люди з автоматами напали на блокпост поліції: відео і всі деталі

Військові поверталися з фронту, коли поломалася фронтова машина. Вони залишили її на СТО. Безсмертний взяв підмінну машину на європейських номерах, але майже від 500 метрах від іншої частини бійців патруль у рупор почав просити чоловіка притиснутися до узбіччя, що він одразу й виконав.

"Я дав документи, військовий квиток, запитав, що трапилося?! На що нахабний "мус***нок" (Пижук Антон) почав розповідати що машина на бляхах. Бляхах?) У нас усі машини на бляхах, і? Таке бачу вперше. Потім йому не сподобався мій стан. На запитання, чи вживав я щось, зрозуміло, я відповів, що ні, вживав востаннє років 12 тому. А виглядаю всього лише втомленим, тому що не спав нормально вже три доби", - розповів Безсмертний.

Фото: instagram.com/bessmertnii7291

Правоохоронці обшукали машину та сказали, що треба поїхати на огляд у диспансері, щоб перевірити рівень алкоголю у крові. Алкотестер показав нуль. У коридорі його впізнали патрульні з іншого екіпажу, які були здивовані діями колег.

"Далі ми пройшли до авто і я хотів сісти, щоб мене повернули до машини, але все той же "нахабний мусоренок" вигнав мене з автомобіля і сказав, що не повезуть, я підійшов до машини співробітників, яка стоїть поруч, сказав, що військовий і люб'язно попросив підвезти до авто, зовсім поруч. На що співробітник вискочив з авто з криками, що він не таксі", - зазначив білоруський доброволець.

Фото: instagram.com/bessmertnii7291

Він зауважив, що поділ та ненависть між військовими і поліцією сіють саме правоохоронці.

"Втомлена після завдання група стоїть на холоді і чекає мене півтори години, поки я доводжу "поліц**м", що такий вигляд має втомлений військовий, а не п'яниця і наркоман. Опускаються руки що-небудь робити, коли так ставляться до людей, до військових", - уточнив Безсмертний.

Нагадаємо, Національна поліція у Чорноморську Одеської області розслідує інцидент нападу на українського військовослужбовця. Чоловіка після серйозного побиття госпіталізовано.

  • Вас може зацікавити:

За кермом авто був адвокат: нові подробиці смертельної ДТП на блокпосту в Києві

В Києві на блокпосту відкрили вогонь по авто: фото і всі подробиці

"Це зневага до військових": очільницю Патронатної служби "Азову" не пустили на захід, відео