RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Загинула через п’яну матір: на Закарпатті "Урал" розчавив дитину, кадри

На Закарпатті 57-річний водій вантажівки "Урал" наїхав на півторарічну дівчинку, коли її нетвереза мати відволіклася.

Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

Читайте також: На голову дитини впала штанга: у Рівному розгорівся скандал через смерть 10-річного хлопчика, фото

Аварія сталася у селищі Ясіня Рахівського району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та інспектори-криміналісти. Вони провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини аварії.

Встановлено, що подія сталася 9 листопада 2023 близько 16:20. На дорозі місцевого значення 57-річний водій вантажівки "Урал", мешканець села Чорна Тиса, скоїв наїзд на дитину.

Правоохоронці опитали очевидців, переглянули відео з камер спостереження та з'ясували, що цією вулицею йшла 32-річна місцева мешканка зі своєю півторарічною дитиною. Коли жінка відвернулася та перестала стежити за дитиною, дівчинка вийшла на проїжджу частину дороги, де й потрапила під колеса.

Дівчинку з місця події було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні, але від отриманих травм вона померла. Водій був тверезим.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, які призвели до смерті потерпілої, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Водія затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Крім того, співробітники поліції поінформували і маму загиблої дитини: у її крові зафіксовано 1,7 проміле алкоголю. Встановлено, що жінка перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Її дії в поліції кваліфікували як злісне невиконання батьками обов'язків щодо догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 Кримінального кодексу України. За санкцією статті максимальне покарання, яке загрожує жінці – до 5 років позбавлення волі.

Увага! Відео не призначене для перегляду вразливим людям (18+) .

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Київщині зник 9-річний хлопчик. Пізніше водолази виявили його тіло біля річки Рось.

Вас також може зацікавити:

В Івано-Франківську від російської ракети загинув хлопчик: фото та подробиці удару

Окупанти вбили дитину на Херсонщині: фото наслідків удару

Лікарі не змогли, а він зумів: як ChatGPT врятував дитину від смерті