RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Біля кордону з Україною бійці РДК вбили підполковника ФСБ: фото

Диверсійно-розвідувальна група РДК, під час рейду на територію Брянської області, ліквідувала підполковника ФСБ РФ - заступника начальника відділу матеріально-технічного забезпечення.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Zайшли: як росіяни почали звільняти Росію

"Поки у Вільнюсі йшов благодійний аукціон, диверсійно-розвідувальна група РДК йшла до своєї мети та успішно провела засідку на транспорт противника у Брянській області. Пізніше буде викладено відео об'єктивного контролю", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що напад на УАЗ Патріот стався на околиці села Вулиця Брянської області.

Невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління в Брянській області. Внаслідок нападу загинув підполковник ФСБ. Напад на УАЗ Патріот стався на околиці села Вулиця Брянської області. Близько 4 години дня невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого втекли. В результаті стрілянини поранення отримав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення, підполковник Сергій Ш. Він загинув на місці ”, - йдеться у пабліку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські добровольці продовжують успішно здійснювати рейди до Білгородської області РФ.

  • Вас також може зацікавити:

Гусари смерті: навіщо Україні потрібен "Іноземний легіон"

Російські "миротворці" показали вражаючу ефективність: військовий експерт пояснив цілі рейду РДК та легіону "Свобода Росії"

Курську приготуватися? Журналіст показав фото військових у російському селі