RU  UA

Російські "миротворці" показали вражаючу ефективність: військовий експерт пояснив цілі рейду РДК і легіону "Свобода Росії"

РДК і ЛСР діють ефективніше, ніж регулярна окупаційна армія РФ в Україні. Російські люди, татари, ічкерійці, мордвини хочуть звільнити свою землю від кремлівського гніту.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військовий експерт, полковник запасу Роман Світан.

Читайте: Бійці РДК передали "привіт" губернатору Гладкову, який заявив про знищення їх БТР MaxxPro: відео

"Російські повстанці РДК і ЛСР зайшли та вийшли з території Білгородської області, за пару днів захопивши близько 42 кв. км. території. Для порівняння, російська армія 9 місяців намагалася взяти Бахмут, який приблизно також 42 кв. км., але не вийшло". Уклали близько сотні тис. своїх військових там, а потім втекли, як Пригожин. Російська військова машина як та "гора", яка за 9 місяців "народила" мишу в Україні", констатував експерт.

Світан також пояснив, чому так відбувається:

"Бо російські люди, татари, ічкерійці, мордвини хочуть звільнити свою землю від кремлівського гніту. Аналогічно, білоруський полк імені Калиновського прагне звільнити Білорусь від окупаційного китайського режиму Лукашенка. Мінський диктатор раніше був маріонеткою Кремля, а тепер він - китайська маріонетка. - пояснив він.

Раніше ми писали, що російські добровольці, які захищали Україну, заявили про початок визволення РФ.

Вас також може зацікавити:

Паніка наростає: під Білгородом терміново вивезли ядерні боєприпаси

У ГУР підтвердили проведення операції на території Білгородської області: подробиці

"Віджали" БТР у ФСБ: нові відео рейду РДК до Білгородської області