RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Харкові пролунав потужний вибух, в небо піднявся стовп диму: всі подробиці і відео

У неділю вранці, 12 листопада, на одній з харківських АЗС пролунав потужний вибух, який спровокував масштабну пожежу.

Про це повідомляє "Укрінформ".

За словами журналістів, вибух був настільки потужний, що його чули у кількох районах міста.

Читайте також: Окупанти "демілітаризували" бібліотеку, загинула людина: подробиці ударів РФ по Херсону, фото

Пізніше журналісти зазначили, що вибухнуло на АЗС, яка розташована поблизу залізничного вокзалу. Внаслідок надзвичайної події виникла масштабна пожежа. Через деякий час ЗМІ розповіли, що вибух пролунав на заправці "ОККО" на вулиці Полтавський шлях. Пожежу оперативно загасили.

"Через вибух на АЗК тимчасово обмежено рух на вулиці Полтавський шлях від вулиці Євгена Котляра до вулиці Рильєва. Патрульні одними з перших прибули на місце. Спільно з іншими службами поліцейські надають допомогу потерпілим на місцях, забезпечують безперешкодний проїзд медиків та рятувальників, здійснюють охорону місця подій", - уточнює пресцентр патрульної поліції Харківщини.

Агенція "Укрінформ" повідомила, що внаслідок вибуху постраждала одна людина, яку з пораненнями госпіталізували. Ба більше, як зазначають журналісти, на заправці вибухнув автомобіль, який досить швидко загасили. Сама АЗС не горіла.

Речник ДСНС Харківщини Євген Василенко в коментарі "Суспільному" розповів, що пожежу загасили протягом десяти хвилин, а вогонь не встиг перекинутися на обладнання АЗС.

За словами директора Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашти, внаслідок вибуху травмувався чоловік, якого вже госпіталізували до медичного закладу. Більше інформації про стан травмованого топпосадовець не знає.

Оновлено: в компанії ОККО дали офіційний коментар "Апострофу" і повідомили, що вранці, 12 листопада, сталася пожежа на одному з АЗК в Харкові. Причиною став не вибух колонки, як пишуть деякі Telegram-пабліки, за попередніми даними, вибух стався всередині авто, внаслідок чого виникла пожежа. Наразі на місці працюють спеціалісти - зʼясовують причини. Водія авто, всередині якого стався вибух, госпіталізовано. Персонал та інші клієнти не постраждали.

Раніше ми розповідали, що у Київській області через російський обстріл постраждала тигриця Тигрюля.

Вас може зацікавити:

Окупанти вдарили з артилерії по Торецьку: серед цивільних є жертви, фото

Влучили в будинок депутата, є жертви: окупанти обстріляли Херсон у річницю звільнення

Пошкоджено 5 будинків: фото і нові подробиці ракетної атаки на Київ