RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

До Дубінського знову прийшли з обшуками: що стало причиною

У середу, 1 листопада, до скандального народного депутата Олександра Дубінського, якому нещодавно оголосили про підозру, знову прийшли силовики з обшуками.

Про це повідомляє видання "Українська правда" з посиланням на власні джерела в правоохоронних структурах.

Читайте також: Всіх на фронт? В Раду внесли законопроєкт про мобілізацію нардепів і чиновників

Слідчі дії тривають за низкою адрес, пов'язаних з Дубінським. Силовики перевіряють можливу причетність нардепа до організації незаконного переправлення через державний кордон України у змові з іншими особами.

Джерела видання стверджують, що їх причиною могла стати організація незаконного виїзду рідні співмешканки скандального депутата.

Як відомо, раніше Офіс генпрокурора повідомляв, що нардеп отримав дозвіл на виїзд із України під приводом супроводу батька на лікування. Однак, як стверджують правоохоронці, батько нардепа самостійно виїхав за кордон і повернувся до України набагато раніше за самого Дубінського.

Також раніше співмешканка Дубінського "засвітила" його фото на відпочинку у Барселоні. Це сталося в той самий час, коли нардеп начебто "супроводжував" батька на лікування.

Як повідомляв "Апостроф", після того як нардеп Олександр Дубинський виїхав за кордон нібито через хворобу батька, його відвідали СБУ та ДБР з обшуком.

  • Вас також може зацікавити:

Пляжний опозиціонер: як колишній "слуга" Дубинський дійшов до конфлікту з Зеленським

Справа Дубінського: що тепер чекає на скандального нардепа

Коли санкції США не працюють: що робить нардеп Дубінський під час війни