RU  UA

Наступні спроби будуть успішні: російський генерал постраждав під час прильоту по штабу окупантів

Українські морські піхотинці розширюють плацдарм у районі Кринок на лівому березі Дніпра в Херсонській області та продовжують полювання на командувача окупаційного угруповання "Дніпро", генерала армії РФ Михайла Теплинського.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Владислав Селезньов.

Читайте також: Плацдарм для наступу на Крим: ЗСУ готують потужний удар

Андрій Єрмак у США вперше офіційно визнав, що наша морська піхота закріплюється на плацдармах на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Дивно, що наше керівництво стільки часу не коментувало очевидну ситуацію на лівому березі, де йдуть непрості бої. Особливо в районі Кринок. Про це відносно давно відомо, і великого секрету тут не було”, - сказав Селезньов.

За його словами, важливо мати на увазі, що наша морська піхота діє там у непростих умовах. Противник сконцентрував на Херсонщині близько 65 тисяч особового складу.

"Командувач окупаційного угруповання генерал Теплинський - один із небагатьох адекватних російських генералів. Видно, що він намагається раціонально використовувати сили та засоби, які у нього є в розпорядженні", - сказав Селезньов.

Він наголосив, що нашим військам там непросто. Як тільки вони виходять за межі плацдармів, нашій ППО важче їх прикривати, чим і користуються росіяни.

"Але в окупантів є свої проблеми і складності. Був приліт по штабу окупантів. Ймовірно Теплинський перебував у штабі під час удару. Деякий час його не було видно, днями російські пропагандисти все ж таки опублікували відео з ним, на деякому у нього помітні дещо перекошене обличчя і деякі дефекти в мові”, - зазначив Селезньов.

За словами експерта, російська пропаганда знає свою роботу. Генерала, швидше за все, показали, щоб мотивувати особовий склад окупаційного контингенту.

"Але на місці російського командування я б не розслаблявся, бо наша розвідка працює добре. І, якщо цього разу не вийшло "наздогнати" командування російського угрупування "Дніпро" у Херсонській області, то наступні спроби точно будуть", - резюмував Селезньов.

Раніше "Апостроф" розповідав, як ЗСУ звільняли Херсон від російських окупантів.

  • Вас також може зацікавити:

Росіян позбавили "очей" за $50 тисяч: потужне відео знищення ворожого комплексу

Ми вже пробігли 70 метрів зі 100: у Зеленського розповіли, коли закінчиться війна

Скільки українських військових загинуло на війні: Зеленський озвучив цифру