RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Сили оборони наступають на трьох напрямках фронту: звіт ISW і карти боїв

Сили оборони України продовжують наступальні операції на лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна, на Шахтарському та Мелітопольському напрямках.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Читайте також: Пруть з усіх боків, про мирні не думають: офіцер ЗСУ про ситуацію в Авдіївці

Обстановка в Луганській та Харківській областях

Російські війська продовжували наступальні операції вздовж лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна 23 і 24 листопада, але й не досягли жодних підтверджених успіхів. Окупанти також атакували на Куп'янському напрямку на північний схід від Петропавлівки та поблизу Синьківки, Іванівки та Стельмахівки, але не проводили жодних наступальних операцій у напрямку до Лимана.

Українські війська контратакували вздовж лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна, бої продовжуються поблизу Торського та в районі Серебрянського лісництва.

Обстановка на Донбасі

Російські війська безуспішно атакували поблизу Богданівки, Івановського, Кліщіївки та Андріївки. Окупанти провели наступальні операції в районі Авдіївки і не досягли жодних підтверджених успіхів.

Російські війська безуспішно атакували на схід від Новокалинового та Новобахмутівки, на північ від Ластівчиного та поблизу Степового, Первомайського, Північного, Авдіївки. Український Генштаб повідомив, що російські війська безуспішно атакували поблизу Мар'їнки та Новомихайлівки.


Обстановка на південному фронті

Українські війська продовжували контрнаступальні операції у західній частині Запорізької області та незначно просунулися на північ від Новопрокопівки. Також українські сили продовжували наступальні операції на Мелітопольському напрямку.

Українські війська продовжували бойові дії на (східному) лівому березі річки Дніпро 23 та 24 листопада. Українські та російські війська підтвердили успіхи у Кринках. ЗСУ посилили атаки на лісовий масив біля Кринок і зберігають позиції на східному березі Дніпра в Херсонській області.

Раніше "Апостроф" розповідав, як ЗСУ звільняли Херсон від російських окупантів.

  • Вас також може зацікавити:

Окупанти на Херсонщині заметушилися

Росіян позбавили "очей" за $50 тисяч: потужне відео знищення ворожого комплексу

Плацдарм для наступу на Крим: ЗСУ готують потужний удар