RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Дубінському в СІЗО зламали ребро: перші подробиці про побиття нардепа

У суботу, 2 грудня, обвинувачений у державній зраді, народний депутат Олександр Дубінський заявив, що йому завдали тілесних ушкоджень у СІЗО.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Dubinsky.pro.

Читайте також: "А Дуремар в них хто?" Яскраві коментарі та меми за новою підозрою Дубінському

"Невідомі особи побили народного депутата, про що він заявив своїм адвокатам, а також адміністрації СІЗО. Було викликано швидку допомогу, яка констатувала множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра", - йдеться у повідомленні.

Наразі Олександр Дубінський з адвокатами очікує на приїзд працівників поліції для складання акту про тілесні ушкодження. Він вимагає приїзду начальника Київського слідчого ізолятора, а також негайної реакції міністра юстиції Малюськи, генерального прокурора Костіна, голови національної поліції Клименка.

снує реальна небезпека здоров'ю та загроза життю народного депутата України. Очевидно, що хтось прямо зацікавлений у фізичному усуненні Дубинського в умовах Київського СІЗО. Адвокати вимагають ухвалення негайного рішення про переведення Дубінського до слідчого ізолятора СБУ для того, щоб забезпечити збереження його життя" , - сказано в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до скандального народного депутата Олександра Дубінського знову прийшли силовики з обшуками.

  • Вас також може зацікавити:

Нардеп-утікач Дубінський не декларує заробіток з Youtube - ЗМІ говорять про сотні тисяч доларів

Пляжний опозиціонер: як колишній "слуга" Дубінський дійшов до конфлікту із Зеленським

Скандальному Дубінському оголосили підозру: у чому винен нардеп