RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У ДТП на Закарпатті загинули топ-військовослужбовці: всі подробиці і фото аварії

У суботу, 16 грудня, на перевалі між Закарпаттям і Львівською областю у дорожньо-транспортній пригоді загинув заступник голови адміністрації Державної спеціальної служби транспорту полковник Віктор Жигунов, ще двоє військових і цивільна жінка.

Про це повідомила Держспецтранслужба на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Читайте також: Підрив гранат на Закарпатті: у лікарні помер постраждалий депутат, подробиці

"16 грудня близько 14.30 під час робочого відрядження на Львівщині внаслідок ДТП загинув заступник Голови Адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна", - йдеться у повідомленні.

Віктор ЖигуновФото: facebook.com/uadsst

Аварія сталася на трасі Київ-Чоп у селі Сможе Стрийського району у Львівській області. Зіткнулися вантажівка Volvo та легковик Ford Focus на військових номерах.

Як поінформували у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у коментарі ZAXID.NET, четверо постраждалих в аварії, віком близько 40 років, загинули до приїзду "швидкої" від травм. Водій вантажівки отримав гостру реакцію на стрес, від госпіталізації відмовився.

Фото: t.me/VGlagola

Фото: t.me/VGlagola

Нагадаємо, голова Макарівського суду Олексій Тандир, який у травні на блокпосту у Києві збив на смерть 22-річного нацгвардійця Вадима Бондаренка, переписав на вже колишню дружину квартиру у Святошинському районі Києва площею 68,8 кв. метрів та машиномісце.

  • Вас може зацікавити:

Вибух у сільраді Закарпаття: депутату від "Слуг народу" оголошено підозру

На Харківщині в масштабній аварії загинуло багато людей: моторошні фото

Загинула через п’яну матір: на Закарпатті "Урал" розчавив дитину, кадри