RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Росія продовжує вбивати мирних українців: останні дані про загиблих та поранених 29 грудня

Сьогодні зранку ворог випустив понад півтори сотні ракет та ударних дронів по мирних українських містах. У Дніпрі, Львові, Києві, Харкові, Одесі, Конотопі та Запоріжжі є масштабні руйнування, а кількість поранених сягає сотні осіб.

Про це повідомляють численні місцеві та офіційні ТГ-канали.

Читайте також: Вранці ворог атакував Київ, Харків, Львів, Одесу і Дніпро: всі подробиці

Офіс Генерального прокурора на своїй офіційній сторінці у Телеграм-каналі повідомив, що наразі відомо про 18 загиблих та 132 поранених в Україні після обстрілу. Серед них, щонайменше троє дітей — півтора роки, 6 та 8 років. Пошукові роботи тривають.

Запоріжжя

29 грудня 2023 року вранці російські окупаційні війська здійснили масований обстріл інфраструктури Запоріжжя. Ракети поцілили у різні райони обласного центру. На даний час встановлено інформацію про чотирьох загиблих, є травмовані.

Харків

Близько з 5:00 до 8:00 російська армія завдала масованого ракетного удару по Харкову. За три години окупанти вдарили по місту 22 рази. Станом на зараз відомо про трьох загиблих та тринадцять поранених. Тривають пошуково-рятувальні роботи, інформація стосовно потерпілих уточнюється.

Київ

28 людей постраждали внаслідок ранкової атаки на столицю України. Одна людина загинула, а 25 постраждалих госпіталізували в медзаклади міста. Трьом - медики надали допомогу на місці. Тіло ще одного загиблого дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі. Пошуково-рятувальна операція іще триває.

Львів

Кількість постраждалих у місті через ракетний удар зросла до 13 осіб. Четверо з них госпіталізували. Станом на цю годину відомо про часткові руйнування у 13 житлових багатоповерхівках та двох школах. Багато пошкоджених автомобілів.

Одеса

Як повідомляє Одеська ОВА, внаслідок російського ракетного удару по місту троє людей загинули. 22 людини отримали поранення, серед них двоє дітей (6 та 8 років) та вагітна жінка. Також у важкому стані 26-річна дівчина, лікарі роблять усе можливе. Загалом в лікарнях міста лишається 18 постраждалих, інші після отримання допомоги, продовжать лікування вдома. Розбір завалів триває, цифри, на жаль, можуть змінюватися.

Дніпро

Як повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Дніпрі внаслідок російського ракетного удару загинули 5 людей, понад 20 - постраждали.

“Основне влучання було в торговий центр, є влучання біля пологового будинку. Під час повітряної тривоги людей було евакуйовано”, - сказав він.

Раніше "Апостроф" писав про те, що внаслідок ранкової масованої атаки ворога на Україну у Дніпрі загорівся пологовий будинок.

  • Вас також може зацікавити:

В Одесі є влучання в житлові будинки і пошкоджено школу: фото і відео

Метро "Лук'янівська" теж дісталось: фото ранкових руйнувань в Києві

В Дніпрі є влучення в ТЦ: перші кадри і деталі про масовану ракетну атаку