RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Запустили понад 100 ракет: озвучено цифри про масштаби і наслідки ударів по Україні

Під час масованої ракетної атаки вранці, 29 грудня, російські окупанти використали все, що мають в арсеналі - від балістичних ракет до іранських безпілотників. Силами ППО було знищено 114 зі 158 повітряних цілей.

Про це повідомили в ЗСУ та Генпрокуратурі.

За останніми даними щодо масованого удару по Україні відомо про 18 загиблих і 132 поранених, серед яких щонайменше троє дітей — півтора року, 6 та 8 років. Пошукові роботи тривають.

Читайте також: Дитсадок без вікон і "літаючі" автівки на дитмайданчику: нові подробиці ракетного удару по Києву, фото і відео

Ворог завдав масованого ракетного удару по Україні. Атаковані об'єкти критичної інфраструктури, промислові та військові об'єкти. На жаль, є загиблі та постраждалі.

Водночас, окупанти вдарили по Харкову зенітними ракетами С-300, що керуються. Загалом ворог випустив щонайменше 14 ракет, що летіли балістичною траєкторією - С-300/С-400/Іскандер-М з окупованого Криму, Курської та Білгородської областей Росії.

Було збито 114 зі 158 повітряних цілей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські війська атакували Київ балістичними ракетами, але всі цілі були знищені українською системою ППО.

  • Вас також може зацікавити:

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо