RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Вранці ворог атакував Київ, Харків, Львів, Одесу і Дніпро: всі подробиці

Вранці, 29 грудня, ворог здійснив масовану ракетну атаку по Україні. Під прицілом опинились Київ, Харків та Дніпро, де відбулись влучання в різні об’єкти інфраструктури.

Про це повідомляють численні моніторингові канали.

Читайте також: "Приліт" в багатоповерхівку в Одесі: нові фото, відео та подробиці

Київ

У Святошинському районі Києва, за попередньою інформацією, відбулось падіння уламків. Наразі з’ясовується інформація щодо можливих руйнувань. Також, у столиці зафіксовано падіння уламків і в Подільському районі. Попередньо, є загоряння житлового багатоповерхового будинку. Інформація уточнюється.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що вибухом пошкоджена будівля станції метро "Лукʼянівська". Станція працює як укриття.

У КМВА повідомляють, що в Шевченківському районі попередньо є пошкодження житлового будинку. Також є загоряння на території гаражів.

У Святошинському зафіксовано загоряння житлового багатоповерхового будинку. На іншій локації є загоряння припаркованих автомобілів. За попередньою інформацією, є один потерпілий.

В Подільському р-ні є загоряння на території складських приміщень. Попередньо багато постраждалих. В Дарницькому районі є пошкодження житлового будинку. Попередньо, без потерпілих та загоряння.

Кличко повідомляє про те, що на цей момент є 7 госпіталізованих постраждалих - з них 5 у шевченківському районі столиці.

У столиці вже 17 постраждалих внаслідок ранкового ракетного удару.

В КМВА повідомила, що станом на 10-у ранку у Києві є 18 поранених і двоє загиблих. З-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі звільнили чотирьох людей.

Харків

Харків обстрілювали двома видами ракет - С-300 та Х-22. На цей час відомо про щонайменше 8 прильотів по місту. За попередньою інформацією, влучання відбулись у Київському та Холодногірському районах, але інформація уточнюється.

Зазначається, що в місті є певні проблеми з подачею електрики тарухом транспорта, однак відповідні служби вже працюють над відновленням електропостачання. Наразі у Харкові задіяно тролейбуси на автономному ходу.

Дніпро

В результаті ракетної атаки на Дніпро в житлових будинках повилітали вікна, в декількох районах міста виникли пожежі! Повідомляється, що горить один із магазинів поблизу торгівельного центра міста. Чекаємо офіційної інформації.

Мер міста Філатов повідомляє, що у Дніпрі є загиблі і постраждалі внаслідок ранкової атаки.

Відомо, що також є влучання в пологовий будинок міста.

Крім того, внаслідок ранкових ракетних обстрілів є пошкодження житлової інфраструктури і постраждалі у Новомосковську.

А ось такий вигляд має дитяча в одній з квартир Дніпра.

На сторінці медзакладу в Instagram повідомили, що поранених та загиблих у пологовому будинку в Дніпрі немає.

Львів

У Львові за попередньою інформацією, є влучання у житловий будинок. Є постраждалі. В одному з ліцеїв міста почалася пожежа. Ймовірно – через падіння уламків ракети. На місце прямують всі профільні служби.

У Львові пролунали повторні вибухи.

Львівська ОВА повідомляє, що внаслідок прильоту ракети одна людина загинула і трьох поранено Постраждав також і житловий будинок на вулиці Хоткевича.

Як повідомив "Апостроф TV" міський голова Львова, ситуація виявилася складнішою, аніж здавалося з самого початку. Одна людина загинула і восьмеро поранених звернулись за медичною допомогою. В місті є багато руйнувань. В одному з житлових масивів Львова десять багатоквартирних будинків лишились без скла у вікнах. Крім того, у одній зі шкіл від ракетного удару повилітали вікна та двері, тож, за словами Садового, є причини вважати, що канікули учнів цього навчального закладу дещо затягнуться.

Одеса

Відомо, що через влучання в Одесі горить багатоповерхівка. Кілька будинків та навчальний заклад лишились без вікон. Пошкоджено й поруч припарковані автівки.

Одеська ОВА повідомляє, що від атаки Росі на місто є двоє загиблих та 10 постраждалих - серед них діти 6 та 8 років. Усіх направили до лікарні.

Раніше ми вже писали про те, що внаслідок масованої ракетної атаки росіян, у Дніпрі в кількох районах виникли пожежі та руйнування.

  • Вас також може зацікавити:

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо