RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В селі під Броварами співробітники ТЦК жорстко побили чоловіка: фото і відео

У Київській області стався черговий скандал з працівниками ТЦК - водія-далекобійника змусили вийти з авто та побили.

Про це у своєму Facebook розповіла донька постраждалого Вероніка Кольцова.

За її словами, інцидент стався 30 січня в селі Рудницьке Броварського району. Вероніка розповіла, що її батька змусили вийти з авто, після чого повалили на землю та почали завдавати ударів. Мати дівчини також змусили залишити кабіну вантажівки під дулом вогнепальної зброї.

Читайте також: Вже є дефіцит: Києву загрожує транспортний колапс через посилену мобілізацію

Дівчина стверджує, що на місце пригоди прибуло "підкріплення" у вигляді кількох поліцейських та невідомих осіб. Мати вирішила знімати відео у момент, коли силовики нібито почали наводити зброю на кабіну вантажівки.

"Поки мого тата били, поки в мами забирали телефон та видаляли все що можливо тільки, працівник поліції, який приїхав до цього, стояв в стороні, руки в карманах та він дивився на всю цю ситуацію та ніяк не реагував. Так само як ТЦК, стояли та просто дивились, як на їхніх очах ледве не вбивають людей. Мій тато повістку взяв та добровільно розписався в ній, мій тато підтримує ЗСУ так як і моя сім'я. Ми розуміємо що таке втрати на війні, ми розуміємо що таке коли близькі нам люди на нулю. Але давайте думати адекватно, якщо всі чоловіки підуть на війну, хто буде допомагати тим, хто потребує допомоги, не кожна жінка вміє їздити на фурі, не кожна жінка має змогу працювати та заробляти кошти, не кожна жінка може йти на тяжку працю", - продовжила Вероніка у своєму Facebook.

Дівчина також розповіла, що попередній допис, у якому вона повідомила про побиття свого батька, видалили через скарги. Вероніка пообіцяла, що не планує зупинятися лише на публкаціях у соцмережах, аби добитися справедливості у цій ситуації. 55-річний чоловік зі струсом мозку наразі перебуває у медичному закладі. Дівчина також розповіла, що у її батька не має одного пальця на лівій руці.

Також Вероніка оприлюднила скріншот з реакцією пресцентра Броварського районного управління поліції. У коментарі представники відомства зазначили, що наразі розпочато досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень.

"Також повідомляємо, що відносно працівника поліції буде призначене службове розслідування та буде проведена перевірка щодо правомірності його дій", - йдеться у відповіді силовиків.

На момент публікації матеріалу пресцентр Броварського районного ТЦК не коментував інформацію щодо побиття чоловіка.

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Раніше ми розповідали, як за новим законопроєктом каратимуть за неявку до ТЦК.

Вас може зацікавити:

"Програма дала збій": під Одесою зі стріляниною схопили ухилянтів, фото

На Закарпатті працівники ТЦК схопили водія автобуса, який привіз дитячу збірну на змагання: подробиці скандалу

Чи мають право працівники ТЦК заходити на приватну територію: українцям дали пояснення