RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Покажіть це фото баптисту Джонсону: Росія вбила доньку і онука пресвітера з Одеси

Під час масованого удару по Одесі загинули членів сім'ї баптистського пресвітера, пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ.

Про це повідомив волонтер та пастор Роман Медяник.

За його словами, ситуація залишається складною, оскільки під завалами продовжують шукати членів родини пресвітера баптистської церкви Одеси.

Читайте також: Росія вбила подружжя військових і їхню 7-місячну доньку: ще двох дітей шукають, фото

"Під завалами багатоповерхового будинку опинилася Анна Гайдаржі з 4-місячним сином Тимофієм, дочкою Миколи Михайловича Сідака, пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ. Чоловік Ані Сергій та дочка дивом залишилися цілими, перебуваючи в сусідній кімнаті", - додав Медяник, коментуючи заяву ЄХБ.

Журналістка та волонтерка Юлія Забеліна повідомила, що внаслідок удару ЗС РФ загинула донька і онук пастора одеської церкви євангельських християн Миколи Сідака. За її словами, світлину із жертвами обстрілу ЗС РФ мають продемонструвати спікеру Палати представників США Майку Джонсону, який також є багаторічним баптистом.

"І саме завдяки керівництву баптистів в Україні і США була зроблена нещодавня зустріч керівництва України і Джонсона. Так само це фото має транслюватись по всім консервативним республіканським каналам в США, не лише серед республіканців, а серед тих, хто має на них вплив. Це дуже сильний канал впливу. Бо в Америці вже вивчають новий термін - християнський націоналізм, як одну з причин феномену Трампа. То ж це трагічне фото і контекст мають бути донесені у стислі терміни. Такі люди в Україні є", - продовжила журналістка у своєму дописі.

Забеліна наголошує, що баптистська діаспора на Заході цікавиться постраждалими українцями, які є прихожанами церков. І відповідні списки жертв серед вірян вже готуються. На її думку, союзники повинні збагнути, що росіяни вбивають абсолютно усіх українців без винятку.

Раніше ми розповідали, що в Одесі під завалами знайшли ще одне загибле немовля.

Вас може зацікавити:

"Він врізався в наш будинок": відео моменту удару "шахеда" в багатоповерхівку в Одесі

Його вбила Росія: фото дитини, знайденої під завалами в Одесі

Під завалами знайшли тіло дитини: всі подробиці з місця удару по багатоповерхівці в Одесі