RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Під завалами можуть бути люди: перші кадри з місця удару РФ по Харкову

Внаслідок удару російськими окупантами по Харкову у середу вдень, 20 березня, загинули та були поранені люди, спалахнула пожежа, під завалами можуть залишатися постраждалі - у мережі з'явилися перші фото та відео з місця трагедії.

Світлини опублікували у Telegram-каналі "ДСНС України".

"Сьогодні близько 13-ї години внаслідок ворожого удару в виробничу будівлю на території одного з підприємств міста сталося загорання на площі понад 2 тис. кв. м.", - йдеться у повідомленні.

На опублікованих знімках можна побачити обгорілі верхні поверхи будівлі у кіптяві, із яких валить густий чорний дим. Повідомляється, що горить п'ятий поверх.

Читайте також: Росіяни не один раз вдарили по Сумах: що відомо про наслідки

На ліквідацію пожежі приїхали із десяток пожежних машин. Також видно, що на території заводу вибиті вікна, всюди лежать уламки та бите скло.

За попередньою інформацією, російські окупанти, вдарили по цивільному підприємству міста ракетами "Іскандер-М". Поліція також повідомляє, що вони могли використати ракети "Х-59".

Згідно з інформацією видання "Ґвара Медіа", постраждалих з опіками різного ступеня тяжкості госпіталізували до обласної лікарні. Зокрема, постраждали 66, 48, 38 та 47-річні чоловіки.

Нагадаємо, станом на 14 годину, за словами начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова, загинуло троє людей, ще п'ятеро поранено.

Раніше ми писали, що росіяни вдарили по Боровій на Харківщині, загинув чоловік.

  • Вас може зацікавити:

Росіяни обстріляли Сумщину: в пожежі загинули люди, фото

Росія вночі атакувала Україну "шахедами" та ракетами: фото

Росіяни поцілили по будинку в Дніпрі: тіла людей знайшли під завалами