RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Масштабна ракетна атака по Севастополю: всі подробиці нічних ударів в Криму

Окупований Крим зазнав масованої ракетної атаки, а прильоти зафіксовано у кількох локаціях.

"Апостроф" в одному матеріалі публікує усю актуальну інформацію.

Зокрема, місцеві мешканці зафільмували моменти прильотів ракет по об'єктах ЗС РФ. Оприлюднені кадри спростовують заяву окупаційної влади про "успішну" роботу ППО та перехоплення повітряних цілей.

Читайте також: У Маріуполі і Мелітополі пролунали потужні вибухи, окупанти понесли важкі втрати

На оприлюдненому відео можна помітити, як одразу кілька ударів було завдано по військових об'єктах ЗС РФ. Лише на одну локацію впродовж короткого періоду часу прилетіло шонайменше три ракети. Ракетна атака на Севастополь була настільки масованою, що прильоти зафільмували із різних районів міста.

Підконтрольні окупантам Telegram-канали називають вечерній обстріл Севастополя "безпрецедентною атакою" з повітря. За підрахунком загарбників, російська ППО нібито перехопила 30 українських ракет.

"У Севастополі всі комунальні служби перебувають у стані підвищеної готовності. Вже шукають операторів, які знімали роботу ППО у Севастополі. ППО працює чудово, тримаємось і не падаємо духом", - йдеться у повідомленні місцевого пабліку.

Видання Shot, посилаючись на нелегітимну адміністрацію, повідомляє, що у деяких районах Севастополя зафіксовано пошкодження інфраструктури. Уламки однієї з ракет влучили у 5-поверховий будинок в районі вулиці Батумської, пошкоджено газову трубу. В районі вулиці Руднєва ракета влучила в офісну будівлю, а поблизу вулиці Гранатної - зафіксовано приліт уламку у будинок, внаслідок чого пошкоджено газову трубу. Ще один уламок ракети влучив у будинок в районі Качинського шосе.

Інший Telegram-канал "Севастополь №1" стверджує, що одразу три крилаті ракети Storm Shadow уразили будівлю у центрі Севастополя. О 23:31 губернатор окупованого міста Михайло Развожаєв повідомив про скасування повітряної тривоги. Очільник окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов на момент публікацїі матеріалу ніяк не коментував масовану ракетну атаку на півострів.

Раніше ми розповідали, що у Росії дрони атакували Куйбишевський НПЗ.

Вас може зацікавити:

У Бєлгороді ранкова "бавовна": кадри наслідків атаки дронів

В російському Таганрозі самоліквідувався літак окупантів: фото

Партизани у Сімферополі розсекретили базу окупантів: фото