RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Дійшло до рукоприкладства: у Полтаві стався конфлікт з ТЦК, відео

У Полтаві між працівниками ТЦК та цивільним стався конфлікт, який дійшов до рукоприкладства.

Про це інформує пресслужба поліції регіону.

Інцидент стався у неділю, 24 березня. Правоохоронці отримали повідомлення про агресію по відношенню до працівників ТЦК від цивільного чоловіка.

Читайте також: Скільки працівників ТЦК воювали: у Генштабі розкрили статистику

За даними поліції, 45-річний мешканець агресивно поводив себе та намагався спровокувати військових на конфлікт. На місце оперативно прибула слідчо-оперативна група, а після спілкування з усіма учасниками події інцидент було врегульовано.

"На вимогу показати документи чоловік предʼявив службове посвідчення, військові відразу відправили запит на перевірку достовірності даного посвідчення в службу безпеки (виявилося підробне). Під час очікування прибуття правоохоронців громадянин почав проявляти агресію разом з невідомими жінками та намагалися провокувати військовослужбовців", - зазначив у коментарі "Суспільному" речник обласного ТЦК Роман Істомін.

Офіцер також стверджує, що конфлікт навіть дійшов до рукоприкладства - з військовослужбовця зірвали бодікамеру. Працівники ТЦК, за словами Істоміна, вели себе чемно та не проявляли агресію під час бесіди. Бодікамеру передали військовослужбовцю після прибуття на місце НП поліцейських. 45-річного мешканця, який влаштував конфлікт з працівниками ТЦК, передали представнику Служби безпеки.

В Україні одинадцятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Раніше ми розповідали, яку інформацію передають в ТЦК при реєстраціях шлюбу.

Вас може зацікавити:

ТЦК почали виписувати повістки 17-річним: що треба знати підліткам і батькам

Операція "Бусик" в Чернівцях: в поліції розповіли власну версію інциденту, відео

Мобілізація в селах: в ТЦК зробили важливу заяву