RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Працюють "Ведмеді": морпіхи ЗСУ показали відео підриву російського танку

Бійці Сил оборони ефектно уразили російський танк на передовій.

Кадри з фронту оприлюднила пресслужба 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білінського.

Зокрема, українські військовослужбовці продовжують завдавати втрат російській армії, знищуючи не лише особовий склад противника, а й бронетехніку, яку ворог використовує під час масованих штурмів.

Читайте також: Скільки у Росії ще ВДК: дані ВМС України та інфографіка

За даними командування, спецоперацію зі знищення російського танка на передовій здійснили бійці підрозділу "Ведмеді". Зокрема, аеророзвідка помітила просування ворожої бронетехніки, після чого було ухвалено рішення про знищення танка. Поки українські FPV-дрони атакували російську бронетехніку - за успіхом з повітря спостерігали розвідувальні дрони.

"Ураження ворожого танку. Працюють Ведмеді миколаївських морпіхів", - йдеться у підписі до оприлюдненого відеоролику.

Російський танк намагався заховатися серед дерев у лісосмузі, однак його місцезнаходження все одно встановила аеророзвідка. На оприлюднених кадрах можна побачити, як український FPV-дрон, незважаючи на роботу ворожої РЕБ, йде у піке та ефектно атакує техніку, після чого у небо здіймається білий стовп диму.

Командування 36-ї окремої бригади морської піхоти не уточнює, на якому напрямку фронту бійцям удалося уразити російський танк. Пресслужба підрозділу також не вказує про подальшу долю ворожого екіпажу, яким довелося стати свідками удару FPV-дрону.

Варто зазначити, що впродовж минулої доби Сили оборони ліквідували 990 російських військовослужбовців та 216 одиниць техніки. Зокрема, бійці ЗСУ спалили 24 танки, 28 бойових броньованих машин, 44 артсистеми, 47 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 53 одиниць автомобільної техніки та цистерн з паливом, а також 10 одиниць спецтехніки.

Раніше ми розповідали, що у Севастополі знову палали кораблі.

Вас може зацікавити:

Навчання провалились: росіяни потопили ракетою власний корабель, є жертви

У Балтійському морі підірвали російський корабель з комплексом РЕБ

Вижило двоє і хочуть "бабу": відео з окупантами на "дорозі смерті" на Донбасі