RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Російська ракета зруйнувала навчальний заклад, уламки впали в чотирьох районах Києва: фото

В результаті ворожого удару, який ворог здійснив вранці 25 березня, балістична ракета зруйнувала навчальний заклад у Києві – уламки ракет фіксують в декількох районах Києва, а кількість постраждалих зроста до п’яти осіб.

Про наслідки обстрілу повідомляє ДСНС в своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Знищено дві ракети: в Повітряних силах розкрили деталі ворожого удару по Києву

В повідомленні вказано, що ракетна атака завдала пошкоджень триповерховій будівлі спортзалу в Печерському районі Києва, додаючи, що наразі відомо про двох постраждалих, яким лікарі надають необхідну допомогу:

"Попередньо постраждало 2 особи, яким лікарі надають необхідну допомогу. На місці тривають пошуково-рятувальні роботи. Рятувальники розбирають завали".

Проте о 11:42 Віталій Кличко опублікував нове повідомлення, де вказав, що кількість постраждалих в Печерському районі зросла до п’яти:

"Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох - госпіталізували".

Також ДСНС вказує, що попередньо падіння уламків також є в Голосіївському, Дніпровському та Солом’янському районах, проте без постраждалих: "Наразі рятувальники обстежують території".

В повідомленні згадується пошкодження приватного будинку у Дарницькому районі, також у Голосіївському районі виявлено уламки ракети в лісосмузі.

"На усіх локаціях працюють рятувальники, правоохоронці проводять слідчі дії", – йдеться в дописі.

"Апостроф Київ" з посиланням на ЗМІ також повідомляв про руйнування навчального закладу балістичною ракетою. Зауважується, що будівля повністю зруйнована, проте на момент удару приміщення було зачинене, тож всередині нікого не було.

В мережі також з’явилось відео зруйнованого навчального закладу.

Пізніше міністерство культури та інформаційної політики уточнили, що ворожа ракета завдала руйнувань частині будівлі Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука. Руйнувань зазнала центральна частина корпусу:

"...вщент зруйновані спортивна зала, конгрес-хол та виставковий центр. Також суттєвих пошкоджень зазнали приміщення кафедр та авдиторії закладу". Вони вказують, що загиблих немає, проте певних травм отримала завідувачка лабораторії Академії, її госпіталізували.

Національна поліція України вже працює на місцях падіння уламків, фіксуючи падіння фрагментів ворожих ракет у Печерському, Солом’янському та Дарницькому районах столиці.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що російська ракета вдарила по елітному району в центрі Києва.

  • Вас також може зацікавити:

Частина ракети застрягла в будинку: з’явилося фото з наслідками удару по Києву

Ворог завдав по Україні масштабного ракетного удару, лунають вибухи: всі подробиці

Ракети летіли на дві цілі в Києві: з’явилися подробиці ранкової атаки