RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Загинув при втечі від копів: у Польщі сталась смертельна ДТП за участі українця, відео

Загинув, намагаючись втекти від поліції – у ДТП у Польщі потрапив 18-річний українець. Через травми несумісні з життям, він помер.

Про це повідомляє польське інформагентство PAP.

У ніч на 29 березня на заході Польщі в місті Ополе сталася трагічна ДТП з участю молодого українця. За інформацією правоохоронних органів, 18-річний громадянин України намагався втекти від поліції, нехтуючи правилами дорожнього руху, і внаслідок цього врізався у придорожній стовп на швидкості близько 200 км/год.

Читайте також: На Львівщині автобус потрапив у ДТП – багато постраждалих: фото

Патруль помітив автомобіль, що хаотично рухався. Водій, молодий українець, порушував ПДР, їхав зигзагоподібно та з перевищенням швидкості. Поліцейські вжили заходів до зупинки порушника, але він продовжив рух, розганяючись все сильніше і прямуючи у бік центру міста.

Переслідуючі порушника, викликали підкріплення. Коли автомобіль копів перегородив дорогу, водій спробував об'їхати його, і здійснив фатальний маневр: на величезній швидкості він врізався у придорожній стовп. Внаслідок аварії автомобіль отримав серйозні пошкодження, а водій отримав множинні травми.

Медики оперативно прибули на місце події та надали постраждалому першу допомогу. Незважаючи на всі зусилля лікарів врятувати чоловіка не вдалось - він помер у лікарні. Особу загиблого було встановлено: це 18-річний громадянин України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що нетверезий водій зіштовхнувся з "катафалком"у Львівській області.

  • Вас також може зацікавити:

Не війна і не куля: у ДТП загинув захисник України, що був у полоні

Без батьків залишилось 23 дитини: всі подробиці моторошної ДТП на Рівненщині

На трасі Стрий-Ізварине сталась потрійна ДТП, є загиблі: фото