RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

На Черкащині вбили 17-річного хлопця, який пішов гуляти з друзями: тіло засипали землею

На території Черкаської області сталася трагедія, яка забрала життя 17-річного хлопця. Злочин було скоєно з особливою жорстокістю.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Тіло підлітка з ознаками насильницької смерті було виявлено правоохоронцями у полі біля одного із населених пунктів Черкаського району. Злочинці закопали жертву у землю.

Читайте також: Вбивство підлітка в Києві: працівниця фунікулера розповіла про останні хвилини життя хлопця

За фактом вбивства було негайно розпочато досудову перевірку, в ході якої затримано двох підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Встановлено, що підозрювані 18 та 20 років є місцевими жителями. За версією слідства, їхні дії підпадають під статтю 115 КК України ("Умисне вбивство").

Підозрювані знаходяться у ізоляторі тимчасового тримання. Суд ухвалив рішення щодо утримання фігурантів справи під вартою без права внесення застави.

За даними поліції, якщо вина підозрюваних буде доведена, їм загрожує суворе покарання, аж до довічного позбавлення волі.

Мати вбитого юнака, висловлюючи своє горе та обурення, звернулася до громадськості. За її словами, родина переїхала до Черкащини з Краматорська.

У ніч на 4 квітня її син вийшов з дому на прогулянку і безвісти зник. Наступного дня їй повідомили про загибель її дитини.

Мати загиблого юнака звернулася за допомогою до громадян, організацій та ЗМІ. Вона просить надати їй сприяння у висвітленні події.

За її словами, вона побоюється, що справа про вбивство її сина може бути забута, а винуватці залишаться безкарними. Жінка висловила надію на справедливість та допомогу з боку громадськості.

Правоохоронні органи продовжують розслідування цього злочину. Встановлюються всі обставини.

Раніше ми публікували нові подробиці вбивства підлітка в фунікулері.

  • Вас може зацікавити:

Вбивцю хлопця у фунікулері "відмазують"? Очевидець трагедії розповів, як все було насправді

Правоохоронцю, який вбив підлітка у фунікулері, оголосили підозру - яке покарання "світить" злочинцю

На хлопця підступно напав дорослий чоловік: що відомо про юнака, якого вбили у фунікулері