RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Російські ракети били по лікарні: в мережі показали перші хвилини після удару в Чернігові. Відео

В середу, 17 квітня, Росія завдала удару по Чернігову – ворожі ракети намагались уразити міську лікарню. В мережі показали відео перших хвилин після удару.

Відео опублікувало Міністерство охорони здоров'я України на своїй Facebook-сторінці.

Читайте також: "Під стіну, лягайте!" Пацієнти чернігівської лікарні показали відео після удару ракетами РФ

До відео залишили наступний допис: "Лікарня в Чернігові. Перші хвилини після атаки".

Зауважується, що в перші хвилини після ракетного удару зафіксувати вдалося вигляд кабінету завідувача гінекологічного відділення, конференц-зал та інші кабінети. Можна помітити, що в будівлі лікарні вибиті вікна, подекуди разом з віконними рамами, вибуховою хвилею винесені двері до кабінетів.

Обережно! На відео можна почути ненормативну лексику!


В дописі до відео, що було опубліковане о 12:47, вказали також кількість загиблих та постраждалих. Проте станом на 13:30 ці цифри збільшились.

Офіс Генерального прокурора писав в Telegram, що кількість загиблих станом на 13:30 зросла до 14 осіб. Ще 61 людина отримала поранення, серед постраждалих – двоє дітей. Проте рятувальна операція триває і досі.

"Новий підступний злочин держави-терориста. Сьогодні зранку росія атакувала Чернігів. Ракетний удар по цивільним обʼєктам практично у центрі міста. Станом на 12.30 вже відомо про 13 загиблих. 61 особа отримала поранення, зокрема двоє дітей. Триває рятувальна операція", - йдеться у повідомленні.

"Наразі число загиблих внаслідок ракетного удару ворога по Чернігову зросло до 14", - написав Офіс Генерального прокурора о 13:30.

О 14:17 в Telegram-каналі ДСНС України писали, що 3 людини вдалося врятувати з-під завалів:

"Унаслідок російського удару по місту 14 людей загинуло, 61 особа постраждала, із них 2 дитини. 3 особи врятовано з-під завалів. Надано психологічну допомогу 36 особам".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернігові відомо про 14 вбитих і 61 пораненого, під завалами ще можуть бути люди.

  • Вас також може зацікавити:

Під завалами є люди, ми ще не добралися до них - в.о. мера Чернігова

В Чернігові вже 11 загиблих, серед постраждалих – троє дітей

Росія вдарила ракетами по центру Чернігова, є вбиті і багато поранених