RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ворог завдав ударів по Харкову і Дніпропетровщині: є поранені, спалахнули пожежі

У ніч проти 23 квітня російські окупанти атакували Україну "шахедами", а вже вдень завдали ударів по Харкову та Дніпропетровщині - спалахнули пожежі, є поранені.

Про це повідомляють Харківський міський голова Ігор Терехов та голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своїх Telegram-каналах.

Так, про звуки кількох вибухів у Харкові після сигналу повітряної тривоги, сповістили близько 14 години. За пів години зафіксували приліт ракети по приватному сектору у місті, внаслідок чого було пошкоджено будинок та автівку. Чи є постраждалі наразі невідомо. Окрім цього, повідомляється про ще один приліт, інформація щодо нього уточнюється.

Читайте також: Росія посилила атаки по Харкову: в ISW пояснили, чого домагається Кремль

Приблизно в цей же час, серія вибухів пролунала й у Дніпрі. Тоді у Повітряних силах ЗСУ попереджали про рух ракети в сторону міста. Після вибухів, у передмісті в небо піднявся густий стовп чорного диму, повідомляється про пожежу. Також посеред траси за містом знайшли уламки від збитої ракети.

Пізніше Сергій Лисак написав, що ворог завдав удару по Дніпровському району. За попередніми даними, внаслідок ракетної атаки постраждало четверо людей: троє чоловіків – 34, 48 і 70 років, та 72-річна жінка. Усіх їх госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Також у місті зафіксовано два займання, інформація уточнюється.

Раніше ми писали, що з’явилися нові фото і дані про наслідки удару ворога по харківській телевежі.

  • Вас може зацікавити:

В Дніпрі пролунала серія вибухів під час тривоги

ЗСУ відбили всі атаки ворога, росіяни намагалися штурмувати плацдарми на Херсонщині

Харків'яни заспівали знаменитий хіт про Путіна у перерві між вибухами ракет: відео