RU  UA

"Військові хитрощі": як окупанти без кораблів намагаються захистити Кримський міст

Щоб захистити Кримський міст, росіяни намагаються підтягувати авіацію, а також будувати якісь споруди перед самим мостом, щоб "заплутати" засоби поразки ЗСУ.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів речник оперативного командування "Південь" Дмитро Плетенчук.

Читайте також: Був прильот по військовій базі: подробиці удару HIMARS по Донецьку

"Окупанти намагаються посилити захист так званого Кримського мосту, який по суті свого логістичного завдання не виконує, але є символом російського "імперства". Кораблями вони його захистити не можуть, оскільки кораблі не виходять у море через ризик ударів українськими морськими дронами. Тому, росіяни намагаються підтягувати під ці цілі авіацію, а також будувати якісь споруди перед самим мостом", - розповів Плетенчук.

За його словами, всі ці споруди будуються для того, щоб ракета, коли вона заходитиме на ціль, щоб її система наведення переплутала вказану конструкцію з мостом і вдарила по цій "приманці".

"Розрахунок у росіян саме такий - за рахунок хитрощів прикрити міст через Керченську протоку від можливого удару українськими БПЛА та ракетами. Подивимося, практика покаже, наскільки російські "військові хитрощі" допоможуть окупантам", - додав Плетенчук.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з'явилися супутникові фото наслідків удару по Луганську.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни не змогли захистити "Панцирем" свою систему "С-300": фото наслідків удару HIMARS

Атака БПЛА по РЛС "Воронеж М" в Росії: з’явилися супутникові фото наслідків

HIMARS накрив штаб: в Україні зник син відомого російського генерала