RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Росіяни вдарили по Дніпру: є поранені і багато руйнувань. Фото і відео

В результаті російського удару по Дніпру постраждало семеро людей, серед них двоє — діти. В місті багато руйнувань та пошкоджень, на місцях працюють відповідні служби.

Про це в Telegram-каналі написав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Читайте також: Росія атакувала "Смерчем" село на Донеччині: загинули жінка і дитина. Фото

Він зауважив, що під час атаки на Дніпро Силам та засобам протиповітряної оборони вдалося спрацювати по 2 ракетах противника – проте через падіння уламків російських ракет були пошкодження інфраструктури:

"... внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа, поранені місцеві мешканці", – написав Лисак.

Ц числі поранених він згадує також дітей, серед них – хлопчик, якому виповнився лише 1 місяць, дитина перебуває у задовільному стані, лікуватиметься амбулаторно. Ще один поранений – підліток 17 років – перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості.

"Постраждали й 68-річний чоловік і три жінки – 32, 36 і 56 років. Одна з них госпіталізована, лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості", – додає голова Дніпропетровської ОВА.

Станом на 08:32 Лисак написав про ще одного пораненого у Дніпрі - наразі 37-річний чоловік у лікарні. Загальна кількість постраждалих зросла до семи осіб, серед них двоє - діти.

Щодо пошкоджень – Лисак вказує, що це півтора десятка авто, а також вибиті вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарні.

"У ліквідації наслідків задіяні всі необхідні служби", – додає він та зауважує, що інформацію можуть уточнювати.

Також голова ОДА показав відео, як місцеві мешканці оговтуються від атаки Росії. Одна з місцевих жительок розповіла, які пошкодження завдала атака ворога її приватному господарству.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Генштаб оновив дані про втрати РФ.

  • Вас також може зацікавити:

По чому Україна зможе бити західною зброєю: три види цілей для ЗСУ в Росії

Ситуація дуже складна: які наслідки удару росіян по ДніпроГЕС для Запоріжжя

Що робити, якщо обстріл застав у транспорті: алгоритм дій від рятувальників