RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

В Дніпрі прогриміли вибухи: піднявся стовп диму, є ушкодження. Фото і відео

В ніч на 4 червня Росія здійснила атаку на Дніпро – відомо, що в місті фіксували задимлення, вибух значно пошкодив будинки, що були розташовані поряд.

"Апостроф" зібрав інформацію про атаку станом на ранок.

Читайте також: Росіяни вдарили пʼятьма ракетами С-300: наслідки удару по базі відпочинку на Харківщині. Фото

Повітряну тривогу в Дніпропетровській області оголосили о 04:57 (вона тривала до 05:36). В цей період "Суспільне Дніпро", посилаючись на кореспондентів, повідомило, що у Дніпрі було чути звуки вибухів. Попередньо відомо, що в цей час Повітряні Сили ЗС України попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу.

Місцеві Telegram-канали показали стовп диму, який піднявся над містом після вибухів. Повідомляли, що після того, як місцеві спостерігали сильне задимлення, стало відомо про пожежу. Численні фотографії задимлення почали з’являтись у мережі.

Інший Telegram-канал опублікував відео, залишивши наступний коментар: "В багатьох домівках, розташованих поряд з епіцентром вибуху, вилетіли вікна". На самому ж відео помітно фрагменти скла, що стали результатом після нічних вибухів.

Також зауважується, що будинки, що були розташовані поряд з епіцентром вибуху, зазнали чисельних пошкоджень: серед наслідків називають не лише вибиті шибки, а й зруйновані дахи та понівечені стіни.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Росія атакувала "Смерчем" село на Донеччині.

  • Вас також може зацікавити:

Ситуація дуже складна: які наслідки удару росіян по ДніпроГЕС для Запоріжжя

"Шахеди" збивали у восьми областях: що відомо про наслідки нічної атаки

Нічна атака на енергооб'єкти в Україні: з'явились фото наслідків ударів у двох областях