RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Україну вночі атакували ракетами та "шахедами"

7 червня російські окупанти вчергове вдалися до масованого комбінованого удару по Україні – використали для цього ударні безпілотники типу "Shahed", які вночі збивали на Київщині, та крилаті ракети.

Інформацію про чергову повітряну атаку ворога зібрав "Апостроф".

Читайте також: Залп - до 24 "Калібрів": Росія вивела в Чорне море ракетоносії

Повітряні Сили ЗС України в Telegram-каналі повідомляли про поточний рух повітряних цілей протягом практично усієї ночі – повітряну тривогу оголошували практично по всій Україні. Ймовірно, що Росія, використовуючи безпілотники, намагається виснажити українську протиповітряну оборону – адже "шахеди", що були запущені з південного та північного напрямків, маневрували та рухалися з частими змінами курсу. О 02:32 фіксували групи "шахедів" напрямком на захід та північний захід.

Щодо ракет – то ще о 23:31 6 червня ПС ЗСУ повідомили про виліт 4-х Ту-95. Пуски крилатих ракет Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників фіксували з повітряного простору Росії. Напрям руху – з північного сходу на захід. Рухалися вони в районі Сумської, Чернігівської та Київської областей – одна з ракет, за повідомленнями ПС ЗСУ, тримала курс на Хмельницький, ще одна була на Ладижин. Пізніше зауважили, що ракети РФ тримали свій курс на Старокостянтинів – про першу групу ракет писали о 04:30. Вночі зі Старокостянтинова також повідомляли про роботу ППО.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що Росія запустила "шахеди" по Україні і підняла в небо бомбардувальники.

  • Вас також може зацікавити:

У Нікополі дрон-камікадзе влучив у маршрутку: фото і дані про поранених

Росіяни вдарили по Дніпру: є поранені і багато руйнувань. Фото і відео

Росіяни вже не знають, куди ховати свою ППО: як ЗСУ "виносять" ворожі аеродроми