RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

В Криму прогриміли десятки вибухів: що відомо про наслідки бавовни

В ніч на 10 червня в тимчасово окупованому Криму активно вибухало – гучно було в декількох районах, подекуди навіть вимикали світло. Повідомляли про ймовірність влучання у військовий об’єкт.

Про нічну "бавовну" в Криму інформацію зібрав "Апостроф".

Читайте також: У Криму стались потужні вибухи: всі подробиці

Telegram-канал "Кримський вітер" писав, що за ніч 6-8 вибухів чули в Красноперекопському, Джанкойському районах і смт Первомайське. В Євпаторії та Сакському районі були вибухи, від яких, за повідомленням, "тремтіли стіни". Вночі повідомляли, що з Джанкойського району пожежні автомобілі трасою рухалися у бік Сімферополя.

Ще припускали влучання по військовому об'єкту біля села Наумівка Сакського району – про це повідомляли підписники каналу – проте інформація станом на ранок потребувала підтвердження. Разом з цим у селі Михайлівка Сакського району під час вибухів зникла електроенергія.

"Кримський вітер", посилаючись на власні джерела, згадує, що всі 4 ракети прилетіли по наземному об'єкту біля Євпаторії за майже вертикальною траєкторією, проте ця інформація також потребувала підтвердження. В Telegram-каналі також писали, що судячи зі спалахів, ракети могли влучити по об'єкту біля Євпаторії, російській ППО не вдалося спрацювати по повітряних цілях. Натомість самі ж російські канали вказували на успішну роботу протиповітряної оборони по нібито ракетах ATACMS.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали, як дрони атакували енергоміст до Криму.

  • Вас також може зацікавити:

Росіяни "осліпли" на 380 км ділянці фронту: у Криму уражено важливий комплекс РЛС

"Сатурн" пішов на дно: ГУР показало відео удару по російському судну у Криму

Ціль - нафтовий термінал: Генштаб зробив заяву про удар по порту "Кавказ"