RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Ціль - нафтовий термінал: Генштаб зробив заяву про удар по порту "Кавказ"

31 травня Сили оборони завдали влучних ударів по нафтотерміналі у Краснодарському краї - російська ППО не змогла захистити логістичні об'єкти ворога від ракет берегового ракетного комплексу "Нептун".

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на сторінці у Facebook.

Читайте також: Україна вибиває "очі" Кремля: як це допоможе нам у війні

В повідомленні від Генштабу ЗСУ зауважується, що ударна група угруповання сил і засобів Військово-Морських сил ЗС України змогла поцілити по нафтовому терміналу порту "Кавказ", що розташований в Краснодарському краї Росії — операція була проведена в координації з іншими складовими Сил оборони України.

"Це сталося на початку доби 31 травня – наступної ночі після того, як Сили оборони України влучними ударами вивели з ладу пороми Керченської поромної переправи на території окупованого українського Криму, які курсували до порту "Кавказ" і використовувалися для військової логістики агресора", - коментують представники Генштабу ЗСУ.

Зауважується, що вдарити по нафтотерміналу в районі порту "Кавказ" вдалося кількома українськими ракетами з берегового ракетного комплексу "Нептун" - російській ППО не вдалося захистити об'єкти ворожої логістики та постачання армії противника.

"Результати об’єктивного контролю підтверджують вибухи у місцях прицілювання. Точність ураження цілей дорозвідується, - йдеться у повідомленні із заувагою, що БпЛА уразили ще один нафтотермінал на території Краснодарського краю: - Так, відомо, що ударні БпЛА Сил оборони уразили ще один нафтотермінал на території Краснодарського краю".


Нагадаємо, раніше ми повідомляли нові подробиці удару по поромам у Криму.

  • Вас також може зацікавити:

Дрони атакували нафтобазу в Орловській області РФ, спалахнула пожежа. Фото

Атака БПЛА по РЛС "Воронеж М" в Росії: з’явилися супутникові фото наслідків

Удар по Луганську: з’явилися супутникові фото наслідків