RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

В Одесі сталась бійка між військовими, поліцейськими і медиками: деталі скандалу

В Одесі сталася бійка за участю поліцейських, бригади "швидкої допомоги" та співробітниками територіального центру комплектування. Медиків замкнули у військкоматі та не випускали.

Про це повідомила "Думська".

Читайте також: В Одесі військові "примусово затримали" чоловіка: яка реакція ТЦК

Повідомляється, що бригада медиків прибула оновити дані до ТЦК Київського району, але їх не випустили. За кілька годин до військкомату приїхали колеги лікарів: вони включили сирени на авто.

За іншими даними, водій карети екстреної медичної допомоги прийшов до ТЦК оновити свої дані, але відмовилися випускати військові. Йому стало погано через вік і викликали лікарів, яких також відмовилися випускати. У цей час сталося кілька сутичок між медиками, ТЦК та поліцією.

Увага, відео 18+!!!

В одеській "швидкій допомозі" заявили, що подавали списки в ТЦК для забезпечення бронювання, але їх нібито повертали назад.

Усіх затриманих відпустили. Однак на станції швидкої допомоги у Валихівському провулку відбулося загальне збирання співробітників: він пройшов на підвищених тонах. Як це було - дивіться на відео.

В Одеському обласному ТЦК пообіцяли розібратися у ситуації.

В Україні триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року - повномасштабна війна. Процес вручення повісток — це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Раніше ми розповідали, чи можуть мобілізувати кількох членів родини.

  • Вас також може зацікавити:

Штрафувати зможуть кожного? Що не так з новими вимогами ТЦК

Штрафи будуть заочними: що ще готують ухилянтам в Україні

Коли після вручення повістки можна не йти до ТЦК: чотири поважні причини