RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Росія влаштувала нічну атаку "шахедів": в Києві працювала ППО, на Вінниччині є влучання

В ніч на 20 червня Росія вчергове здійснила атаку на Україну – в Києві активно працювала ППО, на Вінничині фіксують влучання в обʼєкт критичної інфраструктури

"Апостроф" зібрав актуальну інформацію про нічну атаку ворога.

Читайте також: Росія скинула авіабомби на дитячий об'єкт на околицях Харкова

Київ

Київська міська військова адміністрація в Telegram-каналі повідомляла, що повітряна тривога в Києві, яку оголошували вночі, була пов’язана із загрозою ударних БпЛА. За попередніми даними, ударні безпілотники ворог запустив із півдня. Вони перетнули Миколаївську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Полтавську, Чернігівську області та спробувати уразити Київ з напрямку північного сходу.

Начальник КМВА Сергій Попко вказує: "Силами і засобами протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені на підступах до столиці".

Станом на п’яту ранку не фіксували жодних руйнувань чи постраждалих в столиці.

Також, як вказує начальник КМВА, існувала загроза застосування крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95, проте наразі пуски ракет попередньо не підтверджують: "В повітряному просторі України ракети не відслідковуються".

Вінничина

Керівник Вінницької ОВА Сергій Борзов в Telegram-каналі повідомляє, що в результаті нічної атаки Росії на Вінничині є влучання в обʼєкт критичної інфраструктури. Він зауважив, що постраждалих, за попередньою інформацією, на місці влучання немає – проводять всі необхідні заходи для ліквідації наслідків.

Варто зауважити, що повітряна тривога в області тривала з 01:16 до 04:27. Моніторингові канали повідомляли про "шахед" на Вінниччині, що тримав курс на Ладижин.

Раніше ми також повідомляли, що росіяни обстріляли з "Градів" лікарню в Херсоні.

  • Вас також може зацікавити:

У Полтаві 16 постраждалих внаслідок ракетного удару Росії: жахливі фото

Росія накрила вогнем Херсон: у парку знайшли тіло чоловіка

На Сумщині російський дрон атакував автобус с десятками пасажирів