RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Ворог знову бив по енергетиці: що відомо про наслідки нічної атаки

У ніч проти четверга, 20 червня, російські окупанти влаштували чергову масовану атаку по Україні - тривога лунала в кількох областях, є влучання по енергетичних об'єктах.

Про це повідомили у Telegram-каналі "Укренерго".

"Сьогодні вночі російські БПлА завдали нового масованого удару по об'єктах цивільної енергетичної інфраструктури України", - йдеться у повідомленні.

Так, тривога почала лунати в областях з півночі. Про вибухи на Полтавщині ЗМІ повідомили о 1:35. Після 3 години їх також зафіксували у Києві та в Дніпропетровській області. Повторний вибух на Дніпропетровщині відбувся о 3:39, а за ним і в Запорізькій. Також роботу ППО чули на Київщині та Вінниччині.

Читайте також: Росіяни обстріляли з "Градів" лікарню в Херсоні. Фото і відео

Зазначається, що внаслідок атаки було пошкоджено обладнання у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій та Київській областях. Наслідки ворожих ударів уточнюються.

Варто додати, що противник атакував Україну "шахедами" з північно-східного напрямку. Окрім того, існувала загроза застосування крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95, проте, за попередньою інформацією, їх не було.

Раніше ми писали, що Росія накрила вогнем Херсон, у парку знайшли тіло чоловіка.

  • Вас може зацікавити: