RU  UA

У Маріуполі помітили ознаки підготовки окупантів до масштабного наступу

У порті окупованого Маріуполя росіяни розвантажують кораблі. Також там помітили танкер із запасами палива, що може свідчити про підготовку до наступу.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генштабу ЗСУ у 2014-2017 роках Владислав Селезньов.

"Буквально зараз в морському порті міста Маріуполь відбувається розвантаження кораблів, які забезпечують перевезення вантажів військового значення. І якщо в морський порт Маріуполя зайшов танкер, то очевидно, що зараз російській армії одномоментно потрібна величезна партія паливно-мастильних матеріалів. З якою метою? Звичайно, такі приготування відбуваються напередодні масштабного наступу", - зазначив Селезньов.

На його думку, найближчим часом треба дуже уважно спостерігати за подіями, які будуть розгортатися на території півдня Запорізької області, а також у південно-західній частині Донецької області.

"Бо здається, ворог там перейде до більш активних наступальних дій", - підкреслив експерт.

Як повідомляв "Апостроф", російські окупанти завершують будувати залізничну дорогу з Ростова-на-Дону до Маріуполя. Проте, українськім військовим вже відомо про "слабкі місця" цієї залізниці.