RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

5 липня

Всі новини

Росіяни влучили в торговельний центр у Дніпрі

Вранці 3 липня Росія атакувала Дніпро, застосувавши ракети та ударні безпілотники – повідомляли про пошкодження торговельного центру, в місті фіксували задимлення.

Матеріал підготував "Апостроф".

"Суспільне Дніпро", посилаючись на своїх кореспондентів, повідомляло про вибухи у Дніпрі о 08:45 та 09:11. О 09:24 з’явилось повідомлення про задимлення: "У Дніпрі після вибухів видно задимлення". Згодом у місті було чутно ще близько 10 вибухів.

У Повітряних силах Збройних сил України писали про рух ракет та групи ударних БпЛА в бік Дніпра та області: "Дніпро - група ударних БпЛА у напрямку міста із заходу!".

Після вибухів писали про пошкодження одного з торговельних центрів – там вибило вікна.

Також зауважували, що біля одного із медзакладів міста утворилася пожежа: "В одному з приміщень видно задимлення. Як розповіла Суспільному медична директорка закладу, наразі (станом на 10:00 – "Апостроф") інформації про поранених чи загиблих немає".

Проте вже о 10:51 мер міста Борис Філатов написав: "Нажаль є загиблі цивільні…".

Місцеві Telegram-канали показали кадр пошкоджень торгового центру.

Раніше ми також писали, що ракетний удар по Києву 30 червня дещо відрізнявся від останніх повітряних атак ворога по столиці – Росія може шукати нові тактики та методи для ударів.