RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

22 вересня

21 вересня

Всі новини

На Ігоря Кондратюка завели справу через "найбожевільнішого фаната"

На продюсера, колишнього ведучого шоу "Караоке на Майдані" Ігоря Кондратюка завели справу через "найбожевільнішого фаната".

Про це Кондратюк розповів ведучому Славі Дьоміну.

Зокрема, продюсер розповів, як один з фанатів став його "атакувати" на шоу "Караоке на Майдані".

"От саме з точки зору божевілля це був учасник, який багато разів приходив, можна сказати, багато років приходив, напрошувався в другий тур", — розповів Кондратюк.

За його словами, він його таки взяв в шоу, а цей "фанат" в результаті вилетів.

"Потім він вирішив, що йому треба змагатися до тих пір, поки не переможе. Ну а це не відповідало його вокальним здібностям. І от він переслідував, переслідував, приходив, приходив, приходив", — розповів ведучий "Караоке на Майдані".

Цей "фанат" підходив до редакторів, до операторів.

"Він якось пробував це питання вирішити. В результаті він мені осточортів. Я йому досить різко сказав: слухайте, дивіться, у нас же ж гра, де кожен… на зйомку приходить кожен, хто хоче. Ну так прийшли — дивіться, беріть участь. Не викрикуйте: "Нечесно! Ви мене не взяли!" — розповів Кондратюк.

І, за словами продюсера, цей його "фанат" образився і написав позов на Кондратюка, що він порушив конституційне право брати участь у телевізійному шоу.

"До нас приходив слідчий. Хтось до мене підійшов, підготував: "Василіч, тільки не переживайте, тут прийшов слідчий, на вас відкрита справа". Я кажу: ким, за що? Хтось програв, він каже. Тут, пам'ятаєте, ви вигнали, він написав", — розповів ведучий "Караоке на Майдані".

За його словами, це закінчилось тим, що в того "фаната" знайшли "якусь медичну довідку".