RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

Forbes розповів про українські окопи в Курській області

Окопи, які риють українські військові в Курській області Росії, можуть свідчити про те, що війська планують залишитися там надовго.

Про це інформує Forbes.

Зауважується, що на шостий день наступу українських військових в Курській області на півдні РФ з’являються все більше доказів того, що українські війська мають намір залишитись там надовго: "На шостий день просування українських військ у Курську область на півдні Росії з'являється все більше свідчень того, що українці планують залишитися". Зокрема про це свідчать окопи в Курській області РФ.

За повідомленням Forbes, росіяни також окопуються, передбачаючи статичну війну вздовж або поблизу існуючої лінії фронту. З огляду на це в матеріалі висунули припущення:

"Те, що обидві сторони укріплюють свої позиції, не означає, що українці припинили наступати. Це також не означає, що росіяни не можуть контратакувати – і відкинути українців назад до кордону, на 10 миль (16 км – "Апостроф"). Але це означає, що стабілізація лінії фронту і довгострокове перебування українців на території частини Курщини стоїть на порядку денному".

Видання, посилаючись на українські джерела, згадує, що по обидва боки лінії фронту працюють промислові екскаватори.

Раніше ми також передавали повідомлення українського військового та журналіста Петра Шуклінова. Він оцінив, що масштаби бойових дій українських військових на території Росії могли сягнути до 1000 км².