RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Росіяни знову завдали удару по Кривому Рогу

Вранці 28 серпня Росія вчергове вдарила по Кривому Рогу поціливши в об'єкт цивільної інфраструктури. Відомо про щонайменше п'ятьох постраждалих.

Матеріал підготував "Апостроф".

Голова Дніпропетровська ОВА Сергій Лисак повідомив:

"Коли Кривий Ріг у жалобі, ворог знову атакує. І вкотре цілить по цивільним".

О 11:16 він написав, що у місті пошкоджені інфраструктура та авто, також сталося займання, а кількість постраждалих сягнула трьох осіб. Проте пізніше він оновив інформацію, зауваживши на тому, що кількість постраждалих збільшилась:

"У Кривому Розі постраждали п'ятеро людей. Четверо чоловіків – 29, 41, 44 та 60 років. У них осколкові поранення, забої, акубаротравми. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості. Серед потерпілих і 54-річна жінка. Вона буде оговтуватися вдома".

Інформацію про те, яких збитків завдав ворог, уточнюється.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомив, що вдарили окупанти по об'єкту цивільної інфраструктури.

Крім того, голосний вибух в момент атаки по місту потрапив у прямий етер телемарафону. У той час, поки начальник районної військової адміністрації Євген Ситниченко розповідав про ракетний удар росіян в ніч на 27 серпня, армія противника здійснила чергову атаку по місту.


Нагадаємо, 28 серпня "Апостроф" писав, що у Кривому Розі завершили пошуково-рятувальні роботи після удару, який росіяни здійснили 27 серпня по готелю "Аврора". Кількість загиблих внаслідок російського удару збільшилась до чотирьох осіб.