RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

На Донеччині росіяни скинули бомбу на приватний будинок, вбивши родину

28 серпня Росія скинула авіабомбу на приватний будинок Покровського району Донеччини. Жертвами удару стали батьки та двоє дітей.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

"Війська рф скинули на приватний будинок авіабомбу – розпочато розслідування за фактом загибелі батьків та двох їх дітей. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до даних слідства, армія окупантів 28 серпня скинула авіабомбу на с. Ізмайлівка Покровського району. Бомба поцілила по приватному будинку, що призвело до загибелі цілої родини. Жертвами удару стали 45 та 53-річні батьки, а також їх 17-річний син і донька 24 років.

"Їх тіла з-під рештків оселі деблокували рятувальники, - пишуть в прокуратурі та додають: - Попередньо, ворог завдав удар з використанням керованої авіаційної бомби".

Раніше "Апостроф" також повідомляв, що у Кривому Розі завершили пошуково-рятувальні роботи. Кількість загиблих внаслідок російського удару по готелю "Аврора" збільшилась до чотирьох осіб.