RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Окупанти поскаржилися, що ЗСУ стали ефективно нищити російські дрони-розвідники

Російські воєнкори скаржаться на те, що українські військові стали активно ліквідовувати розвідувальні дрони армії РФ за допомогою fpv-дронів.

Своїми спостереженнями поділився український журналіст Денис Казанський.

Він опублікував кілька скриншотів з російського пропагандистського каналу. У повідомленні один з воєнкорів РФ скаржиться на те, що Україна збільшує свої потужності для знищення розвідувальних БПЛА російських окупантів. Разом з тим, як Україна нарощує свій потенціал, росіяни, за словами цього Z-воєнкора, сильно відстають.

Казанський лаконічно підсумував повідомлення цього російського воєнкора:

"Окупанти скаржаться, що ЗСУ навчилися ефективно знищувати російські дрони-розвідники за допомогою fpv-дронів. Воєнкор Живов пише, що раніше безпілотник міг працювати кілька місяців, тепер же збивається швидко і дешево. Більше не потрібно витрачати зенітні ракети".

ЗСУ нищать не лише дрони ворога, а й інші важливі для противника об'єкти. Зокрема 29 серпня Генеральний штаб розповів про наслідки ударів по нафтобазі "Атлас" у Ростовській області РФ, ще одній нафтобазі - "Зеніт" - в Кіровській області та польовому артилерійському складу у Воронезькій області.